Renson terrasstak

Renson terrasstak

Toppkvalitet och hållbarhet

Renson är ledande i Europa inom naturlig ventilation, solskydd utomhus och utomhusprodukter. Vi tillverkar våra kvalitetsprodukter i våra egna, ultramoderna produktionsanläggningar. Vi testar våra produkter under de mest extrema omständigheter och modifierar dem tills vi når ett perfekt slutresultat. På så sätt kan vi garantera kunden optimal kvalitet. Vårt nätverk av välutbildade ambassadörer sörjer för en mycket bra kundservice, montering och produktservice efter montering. Vi tillämpar professionalitet och yrkeskunnande i allt vi gör.

Minimalistisk design

Våra produkter är mycket innovativa, både vad gäller utseende och produktdesign. Våra produkter kan integreras sömlöst med tillval, dolda fästanordningar, hållbara material och smarta lösningar som ger en perfekt avstämd produkt som kan tillämpas i alla slags bostäder.

Oändliga anpassningsmöjligheter

Tack vare vår modulbaserade produktdesign och otaliga integrerbara valmöjligheter kan vi erbjuda måttbeställda lösningar. Kundanpassade screener, många kulöralternativ, skjutpaneler i olika formgivningar, glasväggar, värmesystem, musik – det är bara några av de många valmöjligheter som ger unika och personliga lösningar. 

 

Användar- och underhållsvänliga

Vi konstruerar produkterna för att de ska vara lätta att använda varje dag, år ut och år in i alla väder, utan att kvaliteten försämras. Därför är de tillverkade av mycket tåliga material av högsta kvalitet, som du, med ett minimum av underhåll, har glädje av under många, många år framöver.

HORISONTELL DESIGN

Fullständigt integrerad designlösning

Taket består av strängsprutade aluminiumlameller. Dessa lameller kan vridas för att reglera solskyddet och ventilationen efter behov. Styrningen sker enkelt med hjälp av en Somfy handsändare. Taket är vattenavvisande i stängt läge. Vattnet leds ner i benen via inbyggda vattenkanaler. Den här vattenavledande konstruktionen fungerar också när lamellerna öppnas efter en regnskur så att möblerna på terrassen inte blir blöta.

Information om modellerna

SLUTTANDE DESIGN

Terrasstak med innovativt ljusgenomsläpplig duk i takstrukturen

Detta terrasstak består av en aluminiumstruktur med integrerad Fixscreen-teknologi. Solskyddet är helt integrerat i strukturen vilket ger en estetisk helhet. Tack vare modulstrukturen är det enkelt att bygga ut terrasstaket, även i efterhand.

Läs mer om modellerna

Är du nyfiken på våra terrasstak?

Hitta en återförsäljare nära dig