Algarve Canvas

Om Algarve Canvas

Mångsidig lösning för bostaden

I Algarve Line-serien kan man också välja ett terrasstak med fast tak, kallat ”Algarve Canvas”. Denna slanka aluminiumstruktur har ett fast tak och är en optimal lösning för en carport eller till ett terrasstak med fast tak.

Hållbar design

Det fasta taket är konstruerat av 2 lager: ett solitt ovantak av lackad, profilerad stålplåt med ett antikondensskikt och ett vackert undertak som består av en uppspändscreen med blixtlåsteknik, som du känner till från screensolskyddet Fixscreen, en av Rensons ledande produkter sedan länge. Duken är stramt spänd i strukturen utan synbara tvärbalkar och den finns i åtta kulörer.

Allt har samma look och känsla

Och det ger många möjligheter omkring huset. Stilen med ett lamelltak över terrassen kan exempelvis övergå i skärmtaket över ytterdörren eller i den tillbyggda carporten. Dessutom kan du exempelvis skapa ett terrasstak som består av en fast taksektion tillsammans med en lamelltaksektion i en enda struktur.

Tillval

Unika konstruktionssituationer
Tekniska specifikationer

Tekniska specifikationer Algarve Canvas:

• Elegant struktur utan synliga skruvar

• Integrerad vattenavledning

• Maximala mått: spannsida 4500 mm, pivåsida 6055 mm

• Fristående, fasadmonterad, inbyggbar eller kopplingsbar

• Säljs i alla RAL-kulörer, även ”tvåfärgad” (lamelltak och bärande struktur i olika kulörer)

• Tillval: Fixscreen screensolskydd, skjutväggar i glas, Loggia skjutpaneler, utomhusgardiner, fast Linius-vägg, värme- och audiobalk